На пресконференция в петък Пеп Гуардиола повдигна инцидента от 2014 г.,

...
На пресконференция в петък Пеп Гуардиола повдигна инцидента от 2014 г.,
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола се извини на Стивън Джерард

На конференция в петък Пеп Гуардиола повдигна случая от 2014 година, при който Стивън Джерард се подхлъзна в жизненоважен мач против Челси, като последвалото проваляне на Ливърпул разреши на Сити - тогава ръководен от Мануел Пелегрини - да си обезпечи купата във Висшата лига. Испанския експерт разяснява обстановката, когато отговаряше на въпрос дали достиженията на Сити ще бъдат опетнени, в случай че бъдат приети за отговорни за повече от 100 нарушавания на разпоредбите за финансов феърплей на Висшата лига.



" Извинявам се на Стивън Джерард за ненужните ми глупави мнения за него. Той знае какъв брой се удивлявам на него и кариерата му, какво е направил за тази страна. Срамувам се от себе си, той не го заслужава ", показа Гуардиола.

Гуардиола сподели също, че се е свързал с Джерард уединено, с цел да се извини, макар че отхвърли да се откаже от отбраната си на държанието на Сити по отношение на обвиняванията във Висшата лига и изказванията си, че съперничещите клубове са били инструмент в тях.

Треньорът на " жителите "  ще се надява да види тима си да си върне първото място във Висшата лига, когато пътуват до Арсенал за сериозен конфликт в сряда вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР